top of page
  • mrfirga

Dobrodošli na blog sekciju

Ko smo mi i šta predstavlja - Watch For You?


Za početak, red je da se predstavim. Dakle, moje ime je Filip Žemlje, a ja sam idejni kreator i jedan od osnivača specijalizovane online prodavnice za prodaju 'mikro-brend' satova - Watch For You. Diplomirani sam finansijski menadžer britanskog univerziteta, Buckingham. Nakon diplomiranja sam odlučio da se vratim u Srbiju, te krenem da radim na realizaciji svoji poslovnih ideja u koje sapada i sam Watch For You.Pored toga što sam osnivač i jedan od vlasnika ove prodavnice, zaposlen sam i kao equity trader u brokerskoj kući Prudence Capital A.D. Novi Beograd. Šta je posao equity trader-a. Moj posao je upravljanjem kapitala kroz dnevno trgovanje svetskim berzama - kod nas u narodu bi se reklo - ovaj radi u struci.

Svake nedelje, ću za Vas raditi recenziju jednog sata iz naše ponude kako bih Vam olakšao kupovinu. Recenzije će biti kako u pisanom, tako i u video obliku. Da li sam ja relevantna osoba za teko nešto?


Obzirom da sam u svet satova uplovio vrlo rano uz svog oca, koji se bavi kolekcionarstvom - verujem da mogu, na adekvatan način uz objektivnu i kritičnu crtu, da Vam predstavim satove koje uvozimo i prodajemo na teritoriji Republike Srbije.


Dakle, moj otac i ja smo kolekcionari isključivo 'swiss vintage' satova. To su satovi koji su se proizvodili u Švajcarskoj u periodu od 1960. do 1985. godine. Kolekcija broji veliki broj različitih brendova poput: Omega, Longiness, Certina, Tissot, Cortebert, Roamer, Doxa,...


Šta su mikro-brendovi?


Mikro brendovi satova su relativno mali proizvođači satova koji se ističu svojim visokokvalitetnim proizvodima. Ovi brendovi obično imaju manje poznate ili nezavisne dizajnere i često se fokusiraju na izradu jedinstvenih komada.


Ono što čini mikro brendove satova posebnima je njihova strast prema tradicionalnom časovničarstvu i detaljnoj izradi. Oni često koriste visokokvalitetne materijale i ručne tehnike kako bi proizveli satove vrhunske izrade i preciznosti. Mikro brendovi satova često imaju usku vezu s ljubiteljima satova i kolekcionarima.


Ovi brendovi mogu biti lokalizovani u određenim regionima ili imati globalnu prisutnost putem online prodaje. Mikro brendovi satova mogu pružiti alternativu velikim i dobro poznatim brendovima satova, nudeći jedinstvene stilove, inovativnost i ekskluzivnost svojim kupcima.

Šta predstavlja Watch For You?


Watch For You je internet prodavnica koja postavlja trendove u svetu mode i satova. Nudimo kupcima kvalitetne proizvode mikro brendova, nepoznatih našem tržištu po pristupačnim cenama. Odlikuje nas izuzetna korisnička usluga, te besplatna isporuka za sve porudžbine na teritoriji Republike Srbije i to u roku od najviše 72 sata.

Kupovina kod nas predstavlja pravo zadovoljstvo, s' obzirom da su svi naši proizvodi skladišteni u Srbiji, te da iste plaćate nakon preuzimanju. Nema online uplata, te izlaganja vaših bankovnih kartica nepotrebnom riziku. Takođe sve fotografije i video snimke pravimo sami, stoga je svaki proizvod baš onakav kakvim ga vidite.


Naša internet prodavnica postala je u vrlo kratkom vremenskom periodu sinonim za kvalitet, dok mi osiguravamo neprestanu raznolikost novih, aktuelnih i trending modela. Naši proizvodi se takođe sve češće koriste u svrhu rođendanskih poklona, proslava raznih godišnjica, te kao pokloni za diplomiranja. Ukoliko tražite sat za vas ili vama dragu osobu - na pravom ste mestu. Ne oklevajte i pogledajte našu aktuelnu ponudu klikom na prečicu SHOP.

35 views0 comments

Comments


bottom of page