top of page

Ko smo mi?

Watch For You je internet prodavnica koja postavlja trendove u svetu mode i satova. Nudimo kupcima kvalitetne proizvode mikro brendova, nepoznatih našem tržištu po pristupačnim cenama. Odlikuje nas izuzetna korisnička usluga, te besplatna isporuka za sve porudžbine na teritoriji Republike Srbije i to u roku od najviše 72 sata.Kupovina kod nas predstavlja pravo zadovoljstvo, s' obzirom da su svi naši proizvodi skladišteni u Srbiji, te da iste plaćate nakon preuzimanja. Nema online uplata, te izlaganja vaših bankovnih kartica nepotrebnom riziku. Takođe sve fotografije i video snimke pravimo sami, stoga je svaki proizvod baš onakav kakvim ga vidite. Svaki naš proizvod, nakon kupovine, dolazi sa 2 godine garancije.
 

Watch For You

Watch For You - je verovatno najpoznatija internet prodavnica ručnih satova u regiji Balkana. Od prvog dana neprekidno radimo na usavršavanju naše usluge, te sinhronizaciji odnosa cene i kvaliteta naših proizvoda. Uvek aktuelni i spremni ponuditi najviše, za cenu koju plaćate. 

Naša internet prodavnica postala je u vrlo kratkom vremenskom periodu sinonim za kvalitet, dok mi osiguravamo neprestanu raznolikost novih, aktuelnih i trending modela. Naši proizvodi se takođe sve češće koriste u svrsi poklona. Ukoliko tražite sat za vas ili vama dragu osobu - na pravom ste mestu. Ne oklevajte i pogledajte našu aktuelnu ponudu klikom na prečicu SHOPStoga, ukoliko želite da nadogradite svoj outfit, te ubacite jednu višu notu ozbiljnijnosti, naš SHOP je pravo mesto za Vas. Obradujte sebe ili Vama drage osobe, sa satovima iz naše kolekcije.

Naš Tim:

- Uplovite u svet satova sa nama -

Naš tim je sastavljen od talentovanih pojedinaca iz različitih industrija, što nam donosi bogatstvo znanja, iskustva i kreativnosti. Svi članovi našeg tima su visoko motivisani i posvećeni ovoj firmi. Njihova strast prema svetu satova ih je ujedinila kako bi Vama ponudili proizvode sa najboljim odnosom cene i kvaliteta. Neprestano pratimo najnovije trendove u svetu satova, te Vam shodno tome nudimo mogućnost da budete - u koraku sa vremenom. Naša otvorena komunikacija i vlasnička transparentnost je nešto novo na domaćem tržištu. Mi se ne krijemo, nego ponosno stojimo iza svog rada sa punim imenom i prezimenom. Vaše povratne informacije su nam iznimno važne, jer nam pomažu da neprestano napredujemo i prilagođavamo se Vašim potrebama.

bottom of page