top of page

Kao što se već mogli da primetite, svaki naš sat dolazi sa 2 godine garancije na Vaša vrata.

Naši satovi dolaze sa garancijom od 2 godine, koja je odraz našeg uverenja u kvalitet i pouzdanost naših proizvoda. SAČUVAJTE KUTIJU SATA UZ FISKALNI RAČUN NAKON KUPOVINE! To su preduslovi kako bi Vaš sat sačuvao garantni rok od 2 godine. Ukoliko dođe do bilo kog problema sa satom, a koji nije uslovljen mehaničko-fizičkim kontaktom sa nekim drugim objektom/površinom, sat će Vam biti popravljen ili zamenjen u vidu istog modela ili vaučera u visini cene neispravnog sata. Reklamaciju je neophodno prijaviti putem email-a – podrska@watchforyou.rs. U telu email-a, opisati zašto se podnosi reklamacija, te pored toga, obavezno dostaviti fotografije koje to nedvosmisleno prikazuju.
 

Ova garancija predstavlja našu predanost onome čime se bavimo. Mi smo uvereni u kvalitet naših satova, shodno tome, spremni smo stati iza svakog sata koji prodajemo. Naša tim će se, ukoliko bude neophodno, pobrinuti - da Vaš sat bude popravljen ili zamenjen što je brže moguće, čime Vam štedimo vreme i napor: Cilj nam je da odnose na relaciji prodavac-kupac u svetu satova promenimo na bolje. Watch For You je ponosan na svoju reputaciju, pouzdanost i kvalitet, a garancija sa kojom svaki sat iz naše kolekcije dolazi, je samo još jedan od pokazatelja - da mi verujemo u ovo čime se bavimo. Želimo da ostvarimo dugoročni odnos sa našim klijentima. Nastojimo da pružimo izuzetnu uslugu i podršku, tako da se svaki, ponosni vlasnik naših satova, oseća zadovoljno i sigurno. Ako imate bilo kakva pitanja ili probleme, naš tim za podršku je tu da vam pomogne.

Kako se vrši plaćanje, koliko košta i koliko traje
isporuka proizvod do Vaših vrata?

Naime, sve naše proizvode plaćate u kešu, kada Vam kurir isporuči pošiljku. Dakle, sve se radi putem pouzeća. Troškove poštarine na teritoriji Republike Srbiji, pokrivamo mi kao prodavci u celosti. Stoga, poštarina je iz Vaše perspektive besplatna.

Obzirom da se skladišta i svi proizvodi nalaze u Srbiji, te su odmah dostupni za isporuku, pošiljka će biti na Vašim vratima za maksimalno 72 sata.

Kako uraditi povrat ili zamenu robe?

U skladu sa važećim Zakonom o zaštiti potrošača, (Sl.gl.RS br.62/2014) kupac ima pravo da, u roku od 14 dana od prijema robe, bez navođenja razloga zameni ili vrati kupljenu robu.

Koji uslovi važe pri povratu ili zameni robe?

Kupac mora vratiti proizvod nekorišćen, neoštećen u originalnom pakovanju sa svim propratnim aksesoarima koji dolaze uz sat. Kupac sam bira način na koji će vratiti robu, ne snosimo odgovornost u slučaju gubitka ili oštećenja proizvoda prilikom povrata. Sve troškove poštarine prilikom povrata snosi kupac, osim u slučajevima kada je kupac primio neispravan ili pogrešan proizvod.

Pri prijemu robe, neophodno je da se utvrdi stanje proizvoda i ispravnost fiskalnog računa koji dobijate prilikom kupovine, te ćemo zatim izvršiti zamenu ili povraćaj novca. Nije moguće poslati robu sa otkupom. Proizvodi na rasprodaji se ne mogu vratiti niti zameniti.

Watch For You zadržava pravo da ne primi nazad reklamirani proizvodi ukoliko se pri pregledu ustanovi da je proizvod korišćen ili oštećen.

Kakvi su opšti uslovi i politika privatnosti?

Korišćenjem i/ili posetom https://watchforyou.rs web sajta potvrđujete da ste pročitali, razumeli i prihvatate opšte uslove korišćenja i kupovine kao i politiku privatnosti ovog sajta. Poslovanje naše firme putem sajta https://watchforyou.rs regulisano je Zakonom o elektronskoj trgovini, važećim propisima Republike Srbije. Watch For You zadržava pravo izmene uslova korišćenja zavisno od promene u ponudi svojih proizvoda i važeće zakonske regulative. Kupac je u obavezi da pre svake kupovine proveri informacije vezane za uslove poslovanja.

 

Prodavac ima obavezu da po prijemu porudžbine pošalje email kupcu sa potvrdom porudžbine, koja sadrži naziv, cenu i količinu poručenih artikala, ukupan iznos za uplatu, kao i podatke o adresi koje je kupac uneo za dostavu pordužbine.

Prodavac zadržava pravo da ograniči slanje veće količine istih proizvoda ili da poništi narudžbinu iz bilo kojih razloga. Prodavac se obavezuje da će roba biti na Vašoj adresi u roku od 72 sata, neračunajući nedelju (neradni dan). U slučaju nemogućnosti otposlanja robe, prodavac je dužan da kupca obavesti u roku ne dužem od 24 sata, računajući od momenta kreiranja porudžbine.

 

Kupac ima obavezu da prodavcu dostavi tačne podatke za isporuku robe. Ukoliko kupac navede pogrešne lične podatke ili adresu u procesu kupovine, prodavac ne može snositi odgovornost za probleme u dostavljanju ili preuzimanju naručene robe.

Mi smo se potrudili da što realnije prikažemo boje i materijale proizvoda na slikama u okviru naše online prodavnice. Ali ne možemo garantovati da će ekran Vašeg uređaja prikazati identičnu nijansu boje.

Svi podaci o kupcu smatraju se poverljivim i biće korišćeni isključivo za potrebe porudžbine, ne mogu se ustupati trećim licima. Watch For You se obavezuje na tretiranje prikupljenih podataka u skladu sa Zakonom o zaštiti  podataka o ličnosti.

Sajt https://watchforyou.rs je vlasništvo firme Watch For You. Zabranjeno je kopirati bilo koji deo sajta kao i reprodukovati, prikazati, prenosti ili na drugi način koristiti u bilo koje svrhe bez prethodnog upita.

*Ukoliko niste pronašli odgovor na svoje pitanje u pređašnjem tekstu ili želite bilo kakav vid saradnje, molimo Vas da nam pišete putem kontakt forme koja se nalazi ispod. Hvala.

Kontakt:

Uskoro ćete dobiti odgovor.

bottom of page