top of page

Partnerski Program Prodaje
- Affiliate -

Watch For You doo. nudi partnerski program prodaje poznatiji po engleskoj reči affiliate programme. Kako postati naš partner prodaje, kao i to kakvi su uslovi, pročitajte u tekstu ispod.

Partnerski program prodaje se ogleda u tome da mi NUDIMO svakom priliku da zaradi svoj džeparac, dodatni novac, drugu platu...Koliko ćete da zaradite zavisi isključivo od VAS & VAŠE SPOSOBNOSTI da prodate naše proizvode. Način na koji ćete da promovišete i prodajete naše proizvode je potpuno na Vama. Mi Vam se nećemo 'mešati u posao'.

Mi nudimo 3 programa same partnerske prodaje ili ti affiliate-a: Početnik, Napredni i Profesional.

Koliku zaradu donosi, te koji su uslovi da se krene sa radom proverite ispod.

10.png

Početnik

Program početnik donosi prihod od prodaje svakog sata u visini od 10% prodajne cene sata koja se nalazi na sajtu. Popunjavanjem aplikacije, koja se nalazi ispod teksta, stičete pravo da u roku od 24 sata dobijete svoj jedinstveni KOD koji Vam donosi prihod od 10% svakog prodatog sata sa tim kodom. Posebnih uslova nema da biste postali početnik u našem Programu Prodaje.

15.png

Napredni

Napredni nivo u partnerskom programu prodaje donosi profit u visini od 15% cene svakog prodatog sata iz naše ponude. Uslov da biste pristupili ovom programu je SAMO JEDAN - neophodno je da kupite NAŠ KATALOG koji detaljno možete da vidite iznad. Sa kupljenim katalogom dobijate svoj jedinstveni KOD koji Vam donosi prihod od 15% svakog prodatog sata sa tim kodom.

Cena kataloga je 2000 RSD

20.png

Profesional

Profesional nivo u partnerskom programu prodaje donosi profit u visini od 20% cene svakog prodatog sata iz naše ponude. Uslovi da biste pristupili ovom programu prodaje su:
- Kupovina kataloga i
- Kupovina jednog sata iz naše ponude.

Sa kupljenim katalogom i kupljenim satom dobijate svoj jedinstveni KOD koji Vam donosi prihod od 20% svakog prodatog sata sa tim kodom.
 

Početnik - KOD 10%

Napredni - KOD 15%

Profesional - KOD 20%

Početnik - Bez Uslova

Napredni - Kupovina Kataloga

Profesional - Kupovina Sata i Kataloga

KOD 10% - Profit 10% od cene sata

KOD 15% - Profit 15% od cene sata

KOD 20% - Profit 20% od cene sata

Popuni da dobiješ KOD

Uskoro ćemo Vas kontaktirati.

bottom of page